Saeta Comunicació Saeta Comunicació

3 claus per afrontar el canvi a les empreses

Vivim en un món i en una societat en constant evolució, i en canvi permanent. Ja res és igual que fa 20 o 30 anys; i ni tan sols res és igual que fa 5 anys. Fins i tot nosaltres estem canviant constantment. En aquest context líquid, on res es permanent, les empreses s’hi han d’adaptar, i cal que ho facin sense cap mena de complexos, de cara. Encara que sovint el canvi sigui un element que ens faci certa temor i que impliqui conceptes abstractes, cal que sempre ens hi enfrontem de cara, i que siguem sempre receptius, que estiguem oberts. Així, en aquest article et proposem 3 claus per afrontar el canvi a les empreses; són tres claus molt simples, inicials, però que creiem que et poden permetre entendre millor què suposa el canvi.
  1. Informa’t. Semblarà una obvietat, però saber què passa al teu voltant i entendre a fons perquè passen les coses t’ajudarà a poder valor millor els pros i contres de tot, i poder actuar en conseqüència d’una manera més efectiva i eficient. A més, pensa que tenir la suficient informació, la justa i precisa en cada moment, t’ajudarà a reduir el teu nivell d’incertesa i també d’ansietat.
  2. Aprèn i millora. Tot canvi pot ser una oportunitat per adquirir nous coneixements i aprendre noves maneres de fer. Potser aquell procés que sempre havies fet d’una determinada manera es pot fer d’una altra que et permet optimitzar molt millor els teus recursos? Potser un nou programa de gestió et permetrà controlar molt millor la teva facturació, que ara fas amb Excel? No et tanquis al reciclatge constant, a la formació continuada. Posa sempre en dubte tot allò que has après.
  3. Comparteix. I comparteix molt. No et quedis tancat en tu mateix. Comunica tot allò que has après amb tot el teu personal, sigues proactiu. El món és social, i tot allò que hauràs après amb el canvi serà molt més poderós si ho comparteixes. Segur.
 I si encara no has trobat com orientar el teu negoci per a poder afrontar el canvi amb suficients garanties d’èxit, a Saeta Comunicació et podem ajudar. Posa’t en contacte amb nosaltres, i entre tots trobarem la millor forma, i la més adaptada a les característiques de la teva empresa. Parlem?
Autor: Daniel Gil Solés, Departament de Marketing Online i Estratègia Digital de Saeta Comunicació

Comparteix :

Més Posts

Deixa un comentari

'; dynamic_sidebar('footer-widgets'); echo '
'; } ?>