Saeta Comunicació Saeta Comunicació

La clau és comunicar el valors de la teva empresa

La comunicació és una de les claus de l’èxit en qualsevol empresa o en qualsevol projecte. Fins i tot en la nostra vida personal també és una cosa que hauríem de cuidar molt més. La comunicació ens ajuda a expressar què som, què oferim, quins objectius busquem… Ens ajuda a definir-nos i a poder-nos vendre molt millor. Però has de tenir sempre present que, en tot moment, la clau és comunicar els valors de la teva empresa. Si no saps comunicar els valors que té la teva empresa possiblement mai seràs capaç d’arribar al teu públic objectiu i potencial. El món, les persones, es mouen per valors; i encara que no ho creguis, la teva empresa i el teu projecte també tenen un, o diversos! Hauràs descobrir quins són, i llavors posar-te a comunicar-los. En aquest article et donem 3 claus que t’ajudaran a comunicar molt millor els teus valors.

  1. En primer lloc, sigues honest, veraç, autèntic. No amaguis res ni elaboris un discurs en què deixis a mitges els teus valors, o amagues coses (pensa que a internet tot es pot trobar, tot). Defineix-te bé, i ven-. Els teus clients t’ho agrairan, i segur que ho sabran valorar. La sinceritat sempre hauria de ser el teu màxima. Els referents sempre han estat sincers, i tu busques ser un referent, oi? Així que ja saps, a dir sempre la veritat.
  2. Elabora un relat, explica experiències. I fes-ho, sempre que puguis, en primera persona. Els teus clients busquen que els expliquis històries que els emocionin, que els arribin. S’ha acabat per sempre el procés de compra lineal i fred, o l’arribar-hi mitjançant una simple transacció. Per anar bé que fossis capaç de conjugar els punts 1 i 2: mentre quantes teva història, transmetre els teus valors.
  3. Aprèn a comunicar en format multiplataforma. No centris el teu procés comunicatiu en un sol canal. Hauries de ser capaç de transmetre els valors que et representen en diferents canals, i traient el màxim profit de les tècniques específiques de cada un d’ells: no es comunica igual a Facebook, a Twitter, al bloc, o en un vídeo. Les formes, els llenguatges són diferents; el fons, la narrativa, no.

I si necessites consells i que t’ajudem en la comunicació de la teva empresa, i a donar-li exactament els valors que busques i pretens transmetre, no ho dubtis. Posa’t en contacte amb nosaltres. Et elaborarem un Pla de Comunicació adaptat a les teves necessitats i objectius, i en el qual els valors siguin l’eix central de mateix. Parlem?

Autor: Daniel Gil Solés, Departament de Màrqueting Online i Estratègia Online de Saeta Comunicació

Comparteix :

Més Posts

Deixa un comentari

'; dynamic_sidebar('footer-widgets'); echo '
'; } ?>