Saeta Comunicació Saeta Comunicació

Els beneficis de la paciència en la teva empresa

Anterior

Vivim en un món accelerat, en què tot passa molt ràpidament i en el qual moltes vegades prenem decisions de forma precipitada, sense cap tipus de meditació o de reflexió. Òbviament, aquesta forma d’actuar és altament perjudicial, i no ens ajuda gens a l’hora de gestionar correctament qualsevol empresa. Tota acció necessita sempre el teu temps de repòs. Les presses mai han estat bones conselleres. De fet, en Saeta som ferms partidaris de que tot necessita el seu temps, que sempre cal ser pacient. La paciència és un bé escàs, i per això, en aquest article et volem apuntar alguns dels beneficis de la paciència en la teva empresa.

T’ajudarà a planificar a llarg termini

No esperis obtenir resultats positius el primer any. És una cosa absolutament irreal i irracional esperar això. A no ser que tinguis molta sort, el desenvolupament de qualsevol empresa és una marató, i has de tenir clar que els beneficis trigaran a arribar; arribaran, però hauràs de tenir paciència. Així que cal planificar a llarg termini; pensa a almenys 5 anys vista. Segur que el teu nivell d’estrès es reduirà notablement. I podràs a més tenir una millor visió d’empresa i del teu projecte.

Et permetrà modular els recursos

Pensar el teu projecte a 5 o més anys vista et permetrà focalitzar millor quins recursos necessites en cada moment, i poder dedicar tots els esforços humans i econòmics en la seva consecució. Veuràs en perspectiva els avantatges i els inconvenients de tot això, i podràs actuar en conseqüència.

Podràs treballar de forma més pausada

I com a resultat dels dos primers punts, creiem que d’aquesta manera podràs desenvolupar molt millor la teva feina, ser més professional i oferir un producte o un servei molt millor que la teva competència. La filosofia que hi ha darrere d’un treball artesà avui és un valor molt apreciat pels consumidors. Podràs, doncs, ser un autèntic artesà, dedicat en cos i ànima a la teva empresa i el seu producte. Es tracta de fer menys coses per a poder-les fer millor.

I bé, què t’ha semblat aquest article? Què opines dels beneficis de la paciència? Els has aplicat en la teva empresa? ¿I en la teva vida personal? Estarem encantats que ens expliquis la teva experiència en els comentaris. I si encara no saps com poder aplicar aquests conceptes, et podem ajudar. Contacta amb nosaltres i et hecharemos una mà. Parlem?

Autor: Daniel Gil, Departament de Màrqueting Online i Estratègia Digital de Saeta Comunicació

Anterior Comparteix :

Més Posts

Deixa un comentari

'; dynamic_sidebar('footer-widgets'); echo '
'; } ?>