Saeta Comunicació Saeta Comunicació

Tenir èxit a internet en 7 passos (6) : on són els meus clients?

Ja estem arribant al final del nostre procés: hem identificat necessitats, hem avaluat les seves potencialitats i la seva viabilitat, ens hem posicionat a la llarga cua, hem fet la nostra web i hem generat continguts. Ara arriba el moment de preguntar-nos: on són els meus clients? I és que ens cal ser capaços de generar trànsit cap a la nostra web. Sense els teus clients, la teva empresa no té cap mena de sentit.

Aconseguir trànsit cap a la teva web és quelcom que costa molt: aquesta etapa per a tenir èxit a internet et portarà molts esforços i molta dedicació, i hauràs d’invertir molts mesos en aconseguir uns nivells de trànsit acceptables i que siguin suficients per aconseguir ingressos. Saltar la barrera de què siguin només els teus familiars o amics els únics clients de la teva web és un objectiu que t’has de plantejar seriosament si vols arribar a tenir èxit amb el teu projecte. Hauràs d’usar tots els mitjans que tinguis al teu abast per aconseguir trànsit, visites, usuaris, lectors… i que aquests es converteixin en clients. T’interessa, sens dubte, aconseguir un trànsit qualificat i de qualitat, i que els teus visitants facin accions a la teva web. Evidentment, no hi ha un manual únic per aconseguir-ho, però per l’experiència que tenim a Saeta Comunicació et podem donar algunes idees que han funcionat en tots els projectes que hem implantat: usar les xarxes socials en funció dels objectius i la temàtica del teu projecte; dóna d’alta la teva web en tots els cercadors i els directoris possibles, tant en els generalistes com en els del teu segment de mercat; busca si hi ha llistes de correu o comunitats professionals centrades en el teu segment de mercat;  i finalment, no t’oblidis del món offline, i desenvolupa també estratègies de captació de trànsit. També et pots plantejar la necessitat d’invertir una petita quantitat de diners en publicitat online, amb Google Adwords, Twitter Ads o Facebook Ads. Hauràs de tenir present que aquesta publicitat haurà d’estar altament segmentada i ben dirigida cap a l’audiència i els clients que busques: només així conseguiràs convertir visites en clients.

Com aconsegueixes generar visites a la teva web? Ens expliques quins mètodes has usat? T’han funcionat? I si encara no saps per on començar, a Saeta Comunicació et podem ajudar a generar trànsit qualificat per a la teva web.

Autor: Daniel Gil, Departament de Marketing i Estratègia Online de Saeta Comunicació

Comparteix :

Més Posts

Deixa un comentari

'; dynamic_sidebar('footer-widgets'); echo '
'; } ?>