Saeta Comunicació Saeta Comunicació

CARTELL JORNADES CENTRE CROERA SETEMBRE 2017

 

Bon dia! Presentem el cartell de les Jornades del Centre Croera. En què consisteix? Es tracta d’un esdeveniment en diferents conferències que parlaran del creixement personal i la motivació, que tindrà lloc el dissabte 23 de Setembre. Començarà a les 10:00h i acabarà a les 19:00h. Dins d’aquest termini de temps, hi hauran ponències de persones reconegudes tals com Daniel Gabarró, Susanna Arjona i Josep Soler, a més a més de diferents activitats incloses. A continuació us deixarem una resumida recollida de l’experiència professional dels ponents. El preu del mateix serà de 30€ tota la jornada. Per a més informació podeu consultar el seu Facebook .

Daniel Gabarró: Empresari, escriptor, conferenciant, formador, diplomat en direcció i organització d’empreses, mestre, psicopedagog, llicenciat en humanitats, expert en PNL i ex professor de la Universitat Ramon Llull i de la Universitat de Lleida. Col·labora habitualment en “L’ofici de viure” de Catalunya Ràdio.

Susanna Arjona: Cursos de doctorat i tesina en pedagogia per la UdG, Màster en Practitioner en PNL i coaching, Màster en hipnosis Ericksoniana & PNL, formació en psicologia transpersonal, llicenciada en pedagogia, orientadora familiar, didacta i experta de PNL avalada per la AEPNL i coach certificada Wingwave®.

Josep Soler: Conferenciant internacional, lidera el projecte Aventura del Ser  i és promotor de UNISI orientat a la investigació de les relacions Ment-Cos-Ésser des de l’àrea de PNL i Neurocoaching. Titulat en ciències empresarials per la Universitat de Barcelona i professor per la “Asociación Española de PNL” i d’hipnosis moderna.

 

Esperem que us agradi!

 

Comparteix :

Més Posts

Deixa un comentari