Saeta Comunicació Saeta Comunicació

Tenir èxit a internet en 7 passos (5) : els continguts de la teva web

Per descomptat, per a tenir èxit a internet cal, sens dubte, que els continguts de la teva web siguin excel·lents, siguin els millors en el teu segment de mercat. Caldrà, també, que creiïs un mínim de continguts bàsics, un mínim imprescindible per a poder iniciar la teva presència a internet, i poder fer públic el teu projecte. Pensa que els continguts de la teva web són el centre, el nucli del teu projecte a la xarxa i el teu element crític. Són la teva raó de ser, i allò que et farà diferent i únic respecte la teva competència. Són el teu valor afegit, allò que farà que et comprin. I per tant, caldrà que cuidis els continguts de la teva web al màxim.

Sens dubte, no et pots permetre el luxe de començar el teu projecte a internet amb una web buida, sense continguts, o amb molts pocs continguts, i a més de molt mala qualitat. Els teus lectors i potencials clients esperen el millor de tu, sempre, i esperen per tant trobar a la teva tota mena d’informació i de coneixement que cubreixi les seves necessitats. El contingut de la teva web ha d’estar orientat cap als teus clients, i si ells no el troben, s’emportaran una molt mala imatge i una pèssima sensació, de deixadesa de la teva web; i possiblement ja no tornaran. I és que necessites sempre un mínim en termes de qualitat i de quantitat per a poder arrancar, i aquest mínim ha d’estar sempre adaptat a l’orientació de la teva pàgina web: és a dir, si et dediques a la venda de productes, hauràs de tenir un catàleg mínimament ampli; i si tens un blog orientat al màrqueting de contingut, hauràs de començar amb un mínim de 4 o 5 articles. A més, caldrà que tinguis també present un altre aspecte relacionat amb els continguts i que dissortadament molts cops es passa per alt: el de la periodicitat. I és que la freqüència amb què publiquis continguts de qualitat a la teva web serà un factor clau en l’èxit futur de la mateixa. Sigui quina sigui la temàtica de la teva web, hauries de ser capaç de publicar de forma regular entre 3 i 4 articles per setmana, si el que vols és mantenir la fidelitat dels teus clients, i mantenir un nivell de visites acceptable. El contingut és també un element clau per enfortir i fomentar les relacions i els vincles de la teva empresa amb els teus clients.

I bé, com estàs creant contingut per a la teva web? Ets capaç d’escriure 3 o 4 articles cada setmana? Orientes el teu contingut a les necessitats dels teus clients? Ens agradarà que comparteixis amb nosaltres la teva experiència. I si encara no saps com començar a crear contingut, a Saeta Comunicació et podem ajudar. Només cal que ens expliquis què necessites. Parlem?

Autor: Daniel Gil, Departament de Màrketing i Estratègia Online de Saeta Comunicació

Comparteix :

Més Posts

Deixa un comentari

'; dynamic_sidebar('footer-widgets'); echo '
'; } ?>