Saeta Comunicació Saeta Comunicació

HISTÒRIA D’UNA MARCA

Els grans projectes sovint sorgeixen d’idees senzilles. Calia, tan sols, satisfer necessitats no cobertes… o fer millor allò que altres ja feien. Així comencen a desenvolupar-se productes o serveis o bé a crear-se noves empreses.

COM COMENÇAR

Som artesans. Cuidem i estimem allò que fem. Fins el més mínim detall… Així dissenyem des de l’estratègia de marca, fins l’última peça publicitària, de masses i online.

DONAR NOM

Ens fascinen els nom. Dissenyem amb cura els seus atributs, tenint en compte la pronunciació, la memorització, el significat en altres idiomes… Amb precisió. Sense improvisar. Testant els resultats. A això en diem “Naming”.

L’OFERTA

Concretem: Com serà el nostre producte o servei? Som precisos, sense artificis. Com una SAETA. Sabem prendre les decisions correctes sobre els productes o serveis en els què estem treballant. El teu èxit també és el nostre èxit.

EL PREU

Les empreses i els professionals tenen un objectiu: maximitzar les vendes, buscar el major benefici. Però no a qualsevol preu. Hi ha factors que hi influeixen, com la imatge que oferim, o les ofertes de la competència.

COM ARRIBAR AL MEU PÚBLIC?

Sabem perfectament que no som ni serem el proveïdor ideal per a tothom. Sabem a qui llançar la nostra SAETA, i fer diana. Triem junts els canals de distribució: Representants, distribuïdors, botigues pròpies, venda directa, e-commerce… Estem amb tu, triem junts.

DONANT A CONÈIXER LA NOSTRA OFERTA

Volem transmetre al nostre públic una determinada imatge: què volem ser, com volem ser, i què podem fer per ell. Vivim en un entorn saturat de mitjans, i ho sabem. I és per això que li assegurem que la seva comunicació deixarà de ser una despesa i passarà a ser una inversió.

I, QUÈ DIEM?

Generi interès, capti l’atenció dels seus clients actuals i futurs. Parli i conversi amb ells. L’atenció és un bé escàs, però si ho aconsegueix, els haurà fidelitzat. Tal i com estem fent nosaltres amb aquesta historia.

Però com ho diem?

PERÒ COM HO DIEM?

Doni a conèixer el seu producte o servei amb una imatge adequada. Un procés de desenvolupament de la marca coherent, en totes les peces (el logotip, els colors, les formes, el packaging…) i totes les accions de comunicació, li sumarà reputació, i en definitiva, valor.

PARLEM DE NEGOCIS?

Entenem els negocis com un camí conjunt, acompanyat-lo en tot el procés. Des del disseny de l’estratègia fins la comunicació externa. No tenim altra missió que la de fer rendible les marques amb les que treballem. Et convidem a un cafè?

EL NOSTRE EQUIP HUMÀ

Tots els nostres col·laboradors responen al següent perfil: Un alt nivell de formació i coneixements que reciclem per adaptar-los a les exigències del dia a dia. Anys d’experiència desenvolupant un treball professional en les nostres àrees. A SAETA gaudim realitzant la nostra feina. Ens sentim part d’un equip i estem orgullosos de ser SAETA COMUNICACIÓ.

Ignasi Barrera Curto

Ignasi Barrera Curto
CEO Saeta Comunicació