Saeta Comunicació Saeta Comunicació

La nova web de TdeTAXI

El nou disseny prioritza la facilitat en la navegació, reestructurant el mapa web per poder accedir ràpidament a tots els continguts i funcions. Des de la pàgina d’inici es pot accedir directament a les quatre principals accions que l’usuari pot realitzar entorn del servei de taxi.

Tdetaxi disposava d’una web publicada el 2013. Malgrat tractar-se d’una web funcional, representativa dels taxistes i la seva filosofia i coherent amb la seva identitat corporativa, en alguns aspectes havia quedat obsoleta i necessitava adaptar-se a les necessitats actuals. No cal dir que en els darrers anys l’ús de dispositius mòbils per accedir a la xarxa s’ha extès de forma considerable. Calia reconfigurar la web per fer-la totalment responsive, és a dir, que tingués una visualització i funcionalitat òptima i adaptable a tots els dispositius.

La nova web inclou novetats com ara el botó de trucada directa, una funció només activa des de dispositius mòbils. El telèfon continua sent la principal forma de contacte de l’usuari a l’hora de sol·licitar un taxi, i per tant es va prioritzar la rapidesa amb que aquest pot realitzar la trucada quan necessita demanar un taxi.
formulari
També es pot accedir des de la mateixa pàgina d’inici a funcions que en l’anterior web no tenien un camí tan curt, i que alguns usuaris fins i tot desconeixien, com pot ser la possibilitat de compartir un taxi o fer-se client preferent, amb els avantatges econòmics que suposen aquestes opcions a l’hora de fer la reserva d’un taxi. Per altra banda, s’ha inclòs en l’apartat “on arribem?”, a més d’un llistat de les poblacions amb servei, un mapa on es poden consultar les parades i la ubicació de cadascuna.

A través de l’índex es pot accedir a la resta de pàgines de la web, que també s’han sintetitzat al màxim en quatre apartats: Qui som (la informació sobre Tdetaxi, la seva flota i accessoris disponibles), Serveis, Rutes (informació sobre les 10 rutes turístiques que ofereixen per les Terres de l’Ebre) i Tarifes.

tdetaxi

La necessitat d’adaptar la web a responsive es deu també a l’indexació per part de Google, que “penalitza”, per dir-ho d’una forma directa, aquelles webs que no són responsive. D’aquesta manera Tdetaxi disposa d’una web que, per una banda, permet trobar l’empresa més fàcilment a través del cercador, i per l’altra proporciona a l’usuari un ús lògic i ràpid. El resultat és un bon exemple d’adapació a la realitat web actual i a les noves necessitats dels usuaris.

 

No deixeu de visitar-la!

Comparteix :

Més Posts

Deja una respuesta