Saeta Comunicació Saeta Comunicació

AJUNTAMENT DE BENIFALLET

DESPLEGABLE AJUNTAMENT BENIFALLET

Per a l’ajuntament de Benifallet Saeta va dur a terme diferents peces. Encara que una de les més importants va ser el desplegable.

Aquest tenia un disseny molt polit i extremadament pensat per a que representés els valors del territori.

L’objectiu principal del disseny era potenciar els dos incentius més importants del territori. Per aquest motiu, la portada presenta dos tipus de composició, la de la part superior on es mostra el riu, i la inferior, on esmostren les coves.

benifallet2

En quant al disseny gràfic de l’interior del desplegable, aquest segueix la mateixa dinàmica que la portada però amb l’objectiu de potenciar la navegabilitat del riu i les activitats turístiques de la zona.

Els colors utilitzats van ser el blau i el marró amb l’objectiu de remarcar, d’una banda el riu, i d’altra les coves.

benifallet1

 

CARTELL FIREBRE

Es va crear, primerament, la identitat corporativa de Firebre. Per aquest motiu es va crear un logotip totalment personalitzar per a la fira.

Per a la creació del cartell de Firebre, en primer lloc, es va crear una identitat corporativa pròpia, que representava un llaüt navegant pel riu. Es tracta d’un logotip completament personalitzat, que va derivar en una marca líquida, polivalent i dinàmica.

firebre2

En segon lloc, per a la creació del cartell, es va voler representar el símbol del logotip creat. A més, per a que semblés tradicional es van utilitzar colors càlids i freds en tons pastel.

En conjunt el cartell crida l’atenció ja que sembla una pintura feta a mà, no sembla una impressió. A més la composició completa és equilibrada, cridanera i dinàmica.

firebre

Comparteix :

Més Projectes