Saeta Comunicació Saeta Comunicació

AJUNTAMENT DE TORTOSA

TORTOSA SPORT

Per a Tortosa Sport es va crear una nova identitat corporativa. És a dir, es va construir la marca des del principi.

Per a la nova identitat es van utilitzar les lletres ‘T’ (Tortosa) i ‘E’ (esport) unides amb una tipografia cal·ligràfica que aportava moviment i dinamisme al disseny.

tortosa-esport

L’objectiu era adaptar aquestes dues lletres per crear un pictograma d’esport. Així doncs, s’adaptaven pictograficament a tots els esports.

tortosa-esport2

tortosa-esport1

A més, per tal de consolidar la nova imatge es va crear la papereria corporativa.

tortosa-esport3

 

DISSENY FAÇANA

Per al disseny de la façana de l’edifici de manteniment de Tortosa es va fer un disseny corporatiu a tota la façana.

nau

Es va aconseguir crear un impacte visual elevat ja que gràcies al seu tamany es podia veure de lluny.

 

MANUAL D’INDENTITAT CORPORATIVA TORTOSA

L’any 2.008 Saeta va realitzar l’actual manual d’identitat corporativa de l’Ajuntament de Tortosa.

El redisseny de la imatge corporativa es va basar en la simplificació de tots els elements previs mantenint els principals atributs, sense perdre la personalitat de la marca.

manualajuntament

Es van formalitzar tres versions de l’escut per a facilitar la seva aplicació a diferents suports. D’aquesta manera a més de l’escut presidencial i l’urbà es va dissenyar un escut urbà simplificat per a millor la reductibilitat.

La resta d’elements del branding de l’ajuntament (tipografia, color, etc.) es van formalitzar en un manual molt complet i extens.

 

SENYALITZACIÓ DELS BARRIS DE TORTOSA

Treball que va consistir en crear mapes d’ubicació dels diferents barris de Tortosa amb senyalització dels principals espais d’interès públic.

 

TREBALLS PUNTUALS

Retolació d’espais i vehicles

Saeta ha dissenyat retolacions d’espais i vehicles per a l’Ajuntament tant fixes com temporals com ara senyalització d’obres amb el missatge “estem millorant Tortosa” o la retolació del camió dels gegants.

retolacio

retolacio2

Targetes nadalenques

Puntualment Saeta ha participat en la elaboració d’altres peces com per exemple les felicitacions de nadal de l’Ajuntament de Tortosa.

nadal

Recrearé

Aquest era un certamen juvenil de fotografia i vídeo que es realitzava cada any a Tortosa.

Saeta era l’encarregada de crear els cartells i tríptics informatius. Cada any s’utilitzava el mateix disseny i format, però es canviaven els colors.

Com es pot veure a la imatge, l’any 2010 es va utilitzar el color corporatiu verd. A més el disseny de la composició era molt cridaner i atrevit. Mostrava en color blanc la silueta de dues persones, una amb una càmera de

vídeo a la mà i l’altra amb una càmera fotogràfica penjada del coll, amb el fi de destacar la raó de ser i l’activitat principal del certamen.

recreare3

Cartells carnaval Tortosa

Els anys 1999 i 2000, Saeta va ser l’encarregada de crear els cartells per al carnaval de Tortosa.

L’any 1999 es va optar pel color blau. El logotip representava una ‘a’ ja que és la única vocal que hi ha a la paraula ‘carnaval’. La imatge té com a objectiu representar una illa, que simbolitza el moment

puntual de l’any on la gent és pot divertir, disfressar, alliberar. Aquest concepte el van voler representar en una illa, materialitzada amb el punt de color marró del centre de la ‘a’. Les línies corbes del voltant

representen el cabal del riu. No només es va crear la imatge corporativa, sinó que es van crear cartells i tríptics explicatius.

carnaval

Pel que fa a l’any 2000, es va jugar amb el mateix concepte, però es van modificar els colors corporatius. La ‘a’ va passar a ser de color blanc, mentre que el fons era negre amb petits punts brillants que representaven les estrelles. Com l’any anterior, també es van crear cartells i tríptics explicatius.

Comparteix :

Més Projectes