Saeta Comunicació Saeta Comunicació

Campanyes agrupació Tortosa comerç centre

L’agrupació Comerç Tortosa Centre és un col•lectiu que té per objectius promoure el desenvolupament del comerç de proximitat, entenent el creixement de l’activitat comercial com a peça clau de l’economia local i de tota la demarcació. El Centre de Tortosa és una zona d’alta concentració d’establiments que reuneix les característiques pròpies d’un centre comercial a cel obert, amb una gran continuïtat de façana comercial que ofereix als visitants una àmplia varietat de productes i serveis.

rollup-desfilada

És per això que la imatge de Comerç Tortosa Centre té una funció de representació de la gran varietat d’establiments del centre de la ciutat, units a través de l’Agrupació però mantenint el caràcter de cadascun. El punt és l’element més representatiu del branding per a Tortosa Comerç Centre, i la configuració de la marca al•ludeix tant a la unió d’aquests establiments com al concepte de “centre”.

La correcta implantació d’aquest branding comença pels elements comuns als establiments associats, com les plaques identificadores per a la porta de l’establiment, o l’horari d’obertura, una peça dissenyada per facilitar aquesta informació, basada en peces mòbils circulars que permeten al comerciant ajustar els dies i les hores d’obertura i tancament.

horari-tortosa-centre

A més d’aquestes peces permanents, les campanyes i esdeveniments que organitza l’associació al llarg de l’any, requereixen igualment una coherència visual, que identifiqui l’associació sense perdre la frescor i la diferenciació entre activitats tant variades (desfilades de moda, jornades temàtiques, promocions i descomptes…). És per això que el punt com a element vertebrador del branding és plausible en moltes d’aquestes peces.

posters-campanya-primavera
ACTC8 copia ACTC7 copia ACTC6 copia ACTC5 copia ACTC4 copia ACTC3 copia ACTC2 copia ACTC1 copia

Comparteix :

Més Projectes