Saeta Comunicació Saeta Comunicació

Cartells festes de la Cinta

cinta2003_mockup

És un privilegi anunciar l’arribada d’unes festes amb nom propi: la Cinta. És la festa major de la ciutat on estem ubicats, Tortosa, i amb la que evidentment tenim un vincle personal. Per a Saeta, la festa és dissenyar-ne el cartell.

mockup-cartell-2007

Al llarg dels anys n’hem dissenyat de ben variats. Més conceptuals i més literals, més contemporanis i més tradicionals. Els motius centrals han anat variant: des de la interpretació de l’escut de la ciutat, passant per elements clàssics de la festa com la jota i les atraccions, i no tan clàssics com la “cinta” de cassette.

mockup-cartell-2010
mockup-cartell-2004

En els últims anys, amb la consolidació de la Festa del Renaixement, Tortosa gaudeix al cap de l’any de dues cites festives imprescindibles. És per això que en la imatge gràfica de les Festes de la Cinta s’han potenciat els elements del seguici festiu com a principals diferenciadors del caràcter tradicional i popular de la festa.

mockup-cartell-2015

Al llarg dels anys es veuen reflectits també alguns dels temes d’actualitat que han estat importants per al municipi, com pot ser la recuperació del pont del ferrocarril, la restauració de la capella de la Cinta, o la remodelació del Mercat municipal.

mockup-cartell-2013

mockup-cartell-2014

mockup-cartell-2012

Comparteix :

Més Projectes