Saeta Comunicació Saeta Comunicació

Comunitat de Regants

Per a la Comunitat de Regants, Saeta va ser l’encarregada de crear una imatge completament nova i més moderna, adaptada als temps d’avui en dia.

comunitatregants1

Com es pot veure el logotip consistia en un dibuix de fons, que representava l’edifici real de la comunitat de regants, el Palau Montagut, a sobre trobem les lletres que descriuen la marca en qüestió. Aquest va ser netejat, simplificat reticulat i refet. El color principal és el verd, que denota naturalesa. El dibuix està creat amb un verd molt clar, però les lletres amb un de fosc. En quant a la tipografia, aquesta és molt curiosa i completant personalitzada. Té reminiscències medievals i clàssiques.

comunitatregants2

Per al centenari de la Comunitat de Regants es va crear un logotip especial. Aquest era quasi igual al logotip oficial, encara que es va incloure ‘100 centenari. 1907-2007’ amb el color corporatiu i una tipografia redona, molt diferent a la del logotip inicial.

comunitatregants4

 

A més, per a facilitar la implantació de la nova identitat corporativa es va crear la papereria corporativa (Carpetes, targetes de visita, fulls informatius, etc).

comunitatregants3

Comparteix :

Més Projectes