Saeta Comunicació Saeta Comunicació

Don Juan

Per al redisseny de la imatge de l’oli d’oliva Don Juan, Saeta va començar amb el redisseny de la marca. La icona, conformada per la inicial “d” amb una forma que fa referència a una oliva i el logotip el conforma el text Don Juan que combina caixa baixa i majúscules amb una tipografia neta amb bastant l’interlletratge.

don_juan_3

 

Per al packaging es va escollir un format d’ampolla de base quadrada, i una etiqueta única que abasta la cara frontal les dues laterals. L’etiqueta es presenta asimètrica, amb angles rectes en la part esquerra on s’inclou la informació (valors nutricionals, etc) i que es transforma el corba a la part dreta, que inclou els claims de suggeriments d’ús i els segells de la marca Ballester.

don_juan_4

El packaging està ideat per destacar en el linial del supermercat per la seva aparença frontal. En aquesta es pot apreciar l’inici de la corba superior, potenciada per les lleugeres corbes que diferencies els colors de l’etiqueta. El color diferencia les dues qualitats del producte: l’Oli d’oliva i l’Extra Verge. Per a les dues gammes s’ha utilitzat el platejat, aportant així un toc de distinció i qualitat.

don_juan_1

don_juan_2

Comparteix :

Més Projectes