Saeta Comunicació Saeta Comunicació

EOI Ribera d’Ebre

MC_EOI_1

L’EOI Ribera d’Ebre ens va encarregar la creació de la seva nova identitat visual. Què diferencia aquesta escola de la resta de centres de la xarxa d’Escoles Oficials d’Idiomes? Principalment, la ubicació geogràfica.

MC_EOI_2websaeta

El riu Ebre és el principal eix vertebrador de la zona a la que l’EOI Ribera d’Ebre dóna servei, i és el motiu amb què s’ha basat la identitat corporativa de l’escola.

MC_EOI_6websaeta

Gràficament, les sigles que formen el logotip, es van resoldre com un recorregut fluid que representa el curs del riu. La construcció de les lletres amb les seves formes corbes, s’assimila visualment als revolts i meandres tan característics del riu al seu pas per la comarca. En l’elecció del principal color corporatiu es va tenir en compte, a més dels motius tècnics, aquesta coherència amb el cromatisme fluvial.

MC_EOI_7websaeta

El llançament de la nova identitat visual va anar acompanyada d’una campanya de promoció dels cursos d’idiomes, basada en l’eslògan “Yes, Oui, EOI”. En prendre el propi eslògan tot el protagonisme de la campanya, el treball de lettering va ser la clau per fer-lo visualment atractiu. Per afavorir la consciència de marca en aquesta primera acció publicitària, la campanya va utilitzar únicament el color corporatiu principal.

Comparteix :

Més Projectes