Saeta Comunicació Saeta Comunicació

FIRA DE LA CLEMENTINA DE BÍTEM.

El cartell de la Fira de la Clementina d’aquest any és una composició molt acolorida. Al centre, lloc que atrau més l’atenció, es pot veure un ‘ram’ de clementines i fulles molt dinàmic i alegre. Al fons, un taulell de fusta de color obscur que potencia els lluents colors del centre. Un cartell amb molts contrastos, dinamisme i equilibri que crida molt l’atenció.

9_fira_clementina-print

cartells-fires-clementina-bitem-2websaeta

Saeta ha realitzat tots els cartells de la Fira de la Clementina de Bítem des de la seva primera edició. Aquest esdeveniment que se celebra anualment, és un important espai per a la dinamització i promoció de Bítem, i en extensió del seu producte estrella: la clementina. Cal recordar que aquest cítric gaudeix del reconeixement d’una indicació geogràfica protegida (IGP Clementines de les Terres de l’Ebre), dada que dóna una referència de la importància de la Fira en el sector.

mockup-cartells-fires-clementina-bitemwebsaeta

Els cartells exploren les possibilitats gràfiques d’aquesta fruita, alhora que transmeten també el caràcter no només comercial sinó lúdic de la Fira. Sempre prenent per base imatges fotogràfiques, el color “clementina” ha estat el protagonista. Hem transformat la clementina en lluna, en sol, l’hem encaixat, li hem posat segells de qualitat, l’hem embolicat, l’hem pelat i l’hem tallat de diferents maneres. I en properes edicions continuarem traient-ne suc!

Comparteix :

Detalls del projecte

Més Projectes