Saeta Comunicació Saeta Comunicació

SLIDER2provisional

Hem crescut amb Gasco, i ara que ja som grans, podem dir que Gasco també ha crescut amb nosaltres.

D’una botiga de dues plantes, una dedicada al parament de la llar i una altra a les joguines, a una empresa especialitzada només en joguines amb botigues físiques en nombroses ciutats així com botiga online.

mupi-gasco

Gasco, com aquells nens que anaven d’una prestatgeria a l’altra en el pis de dalt de la primera botiga, ha crescut. Avui és un exemple dels resultats d’una bona estratègia de màrqueting combinada amb un correcte desenvolupament del branding.

poster-gasco

La espontaneïtat d’un traç infantil i la racionalitat de l’helvètica animada per la disposició del text, és la marca de la casa. Aquella “G” del “Gascó” original, transformada en una cara il•lusionada. Aquella cara il•lusionada transformada en Gasconino. Aquests Gasconinos, petits i grans, famílies senceres, amb mil oficis i disfresses, i fins i tot amb una retirada a personatges famosos… I per suposat el color, present en la publicitat, la retolació de les botigues, les aplicacions online…

tanca-gasco

Gasco és sinònim de joc, i malgrat que comunicació visual sigui un element a considerar seriosament, el resultat sempre reflecteix l’alegria, la creativitat i l’energia positiva que hem aplicat pensant i realitzant cada peça. Està comprovat que és una de les activitats més importants per al desenvolupament de petits i grans: Jugar!

Gasco feines

Comparteix :

Més Projectes