Saeta Comunicació Saeta Comunicació

Gaton Africa

Gaton, una empresa dedicada a la construcció, ampliava els seus serveis al continent africà, especialitzant-se en construcció d’alta qualitat. Per tal d’acompanyar aquesta expansió amb una imatge gràfica coherent, es va crear una identitat corporativa específica.

gaton1

Respecte a la imatge preexistent, es van plantejar dues possibles línies: mantenir la icona (la columna) o prescindir d’ella. Finalment es va optar per mantenir-la, perquè li aportava un aire mediterrani, dinàmic i desenfadat. La il·lustració es va estilitzar i es va geometritzar. La tipografia de “Gaton” es va mantenir per ser una font universal de molt bona lectura.

gaton2

El naming del projecte va marcar la composició final. En un principi el text secundari que es plantejava era “High Quality Construction Company”, però es va sintetitzar en “Construction Company” per qüestions d’integració amb la marca. Es va crear l’eslògan “Building your dreams”, que remarcava el caràcter d’alt standing. Aquest concepte d’alta qualitat va acabar de definir-se a través del cromatisme escollit. Un verd elegant en referència a la naturalitat d’Àfrica, combinat amb la sofisticació del daurat.

Comparteix :

Més Projectes