Saeta Comunicació Saeta Comunicació

HTVC

htvc1

L’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta va estrenar el redisseny de la seva imatge corporativa coincidint amb el seu 30è aniversari.

htvc3

 

Els trets més característics de l’imagotip anterior es van mantenir, com a símbol de pertinença al territori, però es va adaptar la imatge a les noves necessitats comunicatives. Respecte a l’anterior marca, a l’H que hi predominava se li van afegir la resta de sigles (HTVC), de forma que destaca HT sobre VC. La V fragmentada de l’antiga marca es va simplificar, i es va aplicar com a color corporatiu una combinació de blaus que recorden als de l’ICS.

htvc4

 

 

 

La identitat gràfica es va recollir dins d’un complet manual on es definien les diferents normes per a la seva aplicació pràctica, i des de la seva implantació s’ha estat aplicant en totes les peces gràfiques relacionades amb l’Hospital de Tortosa. Per coincidir amb el 30 aniversari de l’hospital, es va crear una logomarca commemorativa, que incloïa dos elements de la marca: per una banda el = del número 30 tenia similars característiques a la C d’HTVC, i per l’altra, la barra que separava la resta de text feia referència a la forma de la V.

htvc2

 

 

A més de diferents peces com plafons informatius, papereria, etc, una de les campanyes més memorables va ser la del silenci. Amb la intenció de promoure el respecte pel descans dels pacients i un ambient relaxant i agradable en l’hospital, es van realitzar un seguit de peces en diferents formats que es basaven en l’eslògan “El silenci també és salut”, i mostraven fotografies de persones diferents fent el gest de demanar silenci. Va ser una campanya directa i efectiva que mantenia per color i característiques la imatge gràfica de l’HTVC. Més endavant, degut als bons resultats es va aplicar una adaptació de la campanya a l’Atenció Primària, que diferia de l’original en la neutralitat dels colors i l’absència de la marca de l’HTVC.

htvc5

Comparteix :

Més Projectes