Saeta Comunicació Saeta Comunicació

Les Capçades

capc%cc%a7ades1

La identitat corporativa de l’hotel rural Les Capçades tenia com a objectiu posar èmfasi en dos conceptes: el rural i el sofisticat, ja que l’hotel es caracteritza per la seva qualitat i distinció. Calia doncs aportar un punt diferenciador en la imatge, en relació a la imperant en els establiments rurals. El principal element diferenciador, com es pot apreciar fàcilment és el color. Malgrat la utilització de dos colors relacionats amb l’entorn natural (terra i verd), es va optar per un verd actual, brillant i lluminós, molt diferent als verds que se solen utilitzar en l’àmbit dels establiments rurals. Aquest color és el més característic del branding desenvolupat, i el podem veure en tot tipus de peces (papereria de benvinguda, sotagots, targetes, els característics cartells que indiquen si es pot accedir o no a l’habitació, etc.

capc%cc%a7ades2

De la composició de la marca destaca també l’elegant tipografia, de la qual sobresurt la Ç, rematada amb una forma orgànica i natural que pot recordar a una fulla. Tancant la composició a mode de subratllat, el text secundari “Hotel Rural” i les estrelles que té l’Hotel.

capc%cc%a7ades5

L’estratègia de comunicació de Les Capçades va incloure la creació d’un eslògan. “Descansar. Respirar. Sentir” és el lema de l’hotel, que dóna la benvinguda a l’entrada del mateix, i que apareix també en les diferents campanyes publicitàries realitzades.

capc%cc%a7ades4

capc%cc%a7ades3

Comparteix :

Més Projectes