Saeta Comunicació Saeta Comunicació

Lo racó del Mas

raco-menus
Lo Racó està ubicat en un entorn privilegiat, la falda del Massís del port, en un poble amb molt d’encant, el Mas de Barberans, i en un edifici emblemàtic al cor del poble, escenari de les seves principals celebracions. El tracte és proper i càlid, i el converteixen en un espai on sentir-se com a casa. Però sens dubte, el que fa de Lo Racó un restaurant excepcional és la seva cuina. La matèria prima, productes de temporada, de proximitat i de gran qualitat, es transformen als fogons en plats que combinen perfectament la tradició i la modernitat.
lo-raco-sant-jordi-nadal
Com transmetre el plaer de la bona cuina a la imatge online del restaurant? Mitjançant tres eixos estratègics. En primer lloc, una web basada en les sensacions, amb molt de protagonisme de les fotografies dels plats, i una experiència càlida i evocadora potenciada per la combinació de colors i les transicions suaus.
raco-tarja
En segon lloc, una presència en xarxes socials coherent. Amb la seguretat d’estar oferint un servei de qualitat, perquè no potenciar les opinions de les principals plataformes que permeten comentaris sobre viatges i establiments? I per altra banda, una implantació adequada a les xarxes socials més populars, per donar a conèixer el caràcter i les qualitats de l’establiment de forma propera i directa.
raco-sopars
I en tercer lloc, les campanyes temporals. Malgrat la varietat de temes i motius amb que es basen aquestes campanyes, consoliden la imatge de lo Racó perquè formen part d’un procés de branding sòlid. El protagonista de la majoria d’aquestes campanyes, com no podia ser d’altra manera… el menjar.

Comparteix :

Més Projectes