Saeta Comunicació Saeta Comunicació

m6 ARQUITECTURA

m62

L’estudi m6 ARQUITECTURA està format per tres arquitectes de prestigi i deu el seu nom a la ubicació del despatx, al C/ Major número 6 de la ciutat d’Amposta.

m63

La identitat corporativa presentada en aquesta guia ha estat creada mantenint el naming (m6, amb el text secundari “ARQUITECTURA”) i amb la intenció d’incloure, a més del significat explícit (Major, 6), la representació dels tres components de l’equip. Amb aquesta finalitat el lettering representa la lletra “m” configurada per tres arcs units, fent al·lusió alhora a la tasca del despatx, mitjançant elements propis de l’arquitectura.

m64

Pel dinamisme de les corbes del logotip es diferencia de la tendència predominant en la imatge del sector de l’arquitectura, basada en gran mesura en formes rectilínies. Es tracta, però, d’un dinamisme controlat, més proper a un dibuix tècnic que a una il·lustració artística i espontània. Vol reflectir així una imatge amb un punt distintiu de creativitat i frescor, recolzada pel color, però basada en la solidesa i la precisió.

Comparteix :

Més Projectes