Saeta Comunicació Saeta Comunicació

Rull

rull1

Rull és una empresa de retolació amb una llarga trajectòria, que va apostar per la senyalització sostenible. Amb criteris d’eco-disseny, va crear una gamma de productes propis respectuosos amb el medi ambient, i que per integrar-se perfectament en l’entorn, resulten ideals per a una senyalització turística i patrimonial respectuosa.

rull2

L’empresa precisava d’una identitat corporativa que representés tots aquests valors. Per aquest motiu la marca es basa en una tipografia en caixa alta molt sòlida, que representa la gran qualitat i durabilitat dels productes, presentada sobre un cel de fons, fent al·lusió al concepte de sostenibilitat. L’acompanya el claim “señalización responsable” amb una tipografia manuscrita, que li aporta reminiscències al treball artesanal i juntament amb el color la fa més propera i natural.

rull3

Entre les peces que formen part del branding de l’empresa, destaca el desplegable que es va realitzar en motiu de la presentació de la nova gamma de productes de senyalització sostenible, que com el conjunt de la marca, respira naturalitat i solidesa a parts iguals.

rull4

rull5

Comparteix :

Més Projectes