Saeta Comunicació Saeta Comunicació

La creació de la identitat gràfica de Tortosa Turisme havia de basar-se tant en “què es vol veure” de la ciutat (els elements d’interès per visitar-la), i alhora ser coherent amb “com vol ser vista la ciutat” (amb quina imatge es poden representar a l’exterior els motius d’orgull dels seus habitants). Conceptualment era evident que calia representar el seu abundant i valuós patrimoni com a principal distintiu de Tortosa.

 

turisme0-01

Amb 6 km de muralles i un castell que regeix el paisatge de la ciutat, es va optar per la imatge d’uns merlets com a síntesi d’aquests elements constructius i representació de tot el patrimoni. Fugint, però, d’una imatge rígida o antiquada, es va elaborar una forma sense arestes per emmarcar-la. Aquesta forma amb curvatures suaus permet alhora la seva aplicació en moltes de les peces que conformen la imatge de Tortosa Turisme, per ser un element molt versàtil que enriqueix la percepció de la marca i aporta coherència a totes les seves comunicacions.

turisme4

turisme2

La tipografia traçada dóna un contrapunt de personalitat, de signatura pròpia, i potencia també la percepció de Tortosa com una ciutat dinàmica amb tots els seus atractius culturals.

turisme3

turisme5

Comparteix :

Més Projectes