Saeta Comunicació Saeta Comunicació

urv-1

La qualitat en la docència, la formació global i contínua, l’excel•lència en la recerca, el desenvolupament i la innovació… Converteixen la Universitat Rovira i Virgili en una universitat de referència a Catalunya i en el context europeu. Dins la URV, el Campus Terres de l’Ebre és l’espai universitari de referència del territori.

urv-2

La imatge del Campus Terres de l’Ebre representa l’element més representatiu de la zona universitària: l’edifici. La construcció, amb planta amb forma de creu és el principal motiu de la marca, una forma oberta que s’expandeix a l’exterior i que representa alhora el principal tret geogràfic del territori: el pas del riu Ebre. D’aquesta manera, la marca es pot llegir gràficament a dos nivells: dos elements encreuats que al•ludeixen a un pont creuant un riu, i de forma més literal a la forma de l’edifici principal del Campus.

urv-3

El Campus Terres de l’Ebre és un motor de la vida estudiantil amb una oferta acadèmica variada i activitats relacionades amb les inquietuds culturals, no només d’estudiants sinó de col•lectius diversos. Al llarg de l’any organitza diversos esdeveniments que requereixen de difusió gràfica. En destaquem dos que considerem especials: Les Aules de la Gent Gran i els actes de col•laboració amb La Marató de TV3.

urv-4

Les campanyes per a la difusió dels cursos que ofereixen les Aules de la Gent Gran comprenen diferents mitjans (ràdio, premsa escrita, cartellera i diverses peces informatives). Es tracta de campanyes basades en les emocions i les sensacions positives de l’aprenentatge, algunes d’elles recorren a l’energia de la Gent Gran per continuar formant-se, a la curiositat o al record dels anys d’escolaritat.

urv-5

Pel que fa als actes de la Marató, Saeta col•labora desinteressadament en la realització del cartell per a la difusió de l’acte principal: la caminada i enlairada de globus des del Campus. Aquest acte, ja emblemàtic, es sol representar amb una imatge que pren com a base la campanya global de la Marató, personalitzada amb referències als actes que organitza la URV.

Comparteix :

Més Projectes