Saeta Comunicació Saeta Comunicació

Tenir èxit a internet en 7 passos (3) : triar el teu segment de mercat

Si en els dos primers articles de la sèrie sobre com tenir èxit a internet en 7 passes hem parlat sobre buscar les necessitats que busques resoldre amb la teva empresa, i que cal sempre avaluar el seu potencial i la seva viabilitat, en aquest tercer article parlarem de què ara cal triar el teu segment de mercat.

I és que un cop hagis triat el teu segment de mercat, ara és el moment d’exprimir-lo al màxim, a fons. I ho has de fer sense compassió i amb totes les teves forces, com en això t’hi anés la teva pròpia vida. Posa-hi tots els teus esforços. Cal que estudiïs a fons totes les possibles vies de monetització que existeixen per aquest sector: el CPC, la publicitat, els programes d’afiliació, el marketing de continguts, el contingut premium de pagament, etc. Hauràs de tenir clares totes les formes que tens al teu abast per fer que el teu projecte aconsegueixi ser rentable de manera sostinguda i permanent en el temps, amb la màxima seguretat de tenir uns ingressos estables i continuats. I quan tinguis clares totes les possibles vies, hauràs de triar la que més s’avingui a les teves necessitats; i podrà ser-ne només una o fins i tot poden ser diverses d’elles. Et recomanem que triïs diverses maneres de monetització, i que diversifiquis les entrades dels teus ingressos. És cert que aquesta manera et portarà més temps i que t’hauràs d’esforçar més. Però la diversificació et garantitza que, quan falli una via d’entrada d’ingressos, les altres segueixin funcionant correctament. I és que et recomanem fermament que no et juguis tots els teus ingressos a una sola carta.

I bé, com sempre volem tenir el teu feedback. Ja has triat el teu segment de mercat? T’ha costat molt? Com has aconseguit arribar fins aquest punt? Ens agradarà que comparteixis amb nosaltres les teves opinions i experiències. I si encara no hi has arribat, a Saeta Comunicació et podem ajudar. Parlem?

Autor: Daniel Gil, Departament de Màrketing i Estratègia Online de Saeta Comunicació

Comparteix :

Més Posts

Deixa un comentari

'; dynamic_sidebar('footer-widgets'); echo '
'; } ?>